Card image cap

De Coach

Manon Hoogveld (1976)

Ik werk samen met het paard om de coachee te stimuleren over zichzelf en anderen na te denken en zijn eigen oplossing te vinden door middel van ervaringsgericht leren.
Mijn primaire taak is daarbij het faciliteren, opzetten en begeleiden van activiteiten met paarden die leiden tot zelfonderzoek van de coachee en daarbij zorg te dragen voor de fysieke en emotionele veiligheid van zowel coachee als paard. Ik stimuleer mensen om vanuit eigen kracht hun persoonlijke doelen te bereiken en wensen te realiseren.
Voor continue inspiratie en kwaliteitsborging, ben ik aangesloten bij de Nederlandse orde van beroep coaches en het Kwaliteitsregister voor de Equine Assisted Coach.


De Hulpcoaches

Graag stellen we u voor aan de hulpcoaches Banjer, Bas, Bloem en Tinker Bell van Hoogveld Coaching. Meer informatie over de Equine Assisted Hulpcoach kunt u op de bij de naam behorende pagina's vinden.

Card image

Banjer

Mijn lieve sociale co-coach Banjer. Zeer mensgericht en erg duidelijk in zijn taal. Een paard met humor, gek op een knuffel en heel erg nieuwsgierig. Met zijn stoere uiterlijk doet hij alles op zijn gemakje.

Card image

Bas

Bas is het vriendje van vele kinderen en volwassenen. Door zijn enorme geduld en rust, is hij uitstekend inzetbaar bij kinderen.

Card image

Bloem

Bloem is de “wijze moeder”. Ze heeft een heel zacht karakter en is rustig en bedachtzaam. Zij is een echt aarde paardje en houdt van lekker (en veel) eten.

Hoogveld Coaching - Tinkerbell

Tinker Bell

Tinker Bell is een quarter buckskin merrie, deze dame komt uit Los Angelos en met haar is het allemaal begonnen.


"Sorry, maar ik heb het echt te druk voor een cursus timemanagement"

— Ralf Knegtmans