Op de onderliggende pagina's hebben we de ins en outs over de kwaliteit- en waarborg instanties, waar Hoogveld Coaching bij aangesloten is, voor u neergezet. Bij welke registers we staan ingeschreven om onder andere kwaliteit, professionaliteit en integriteit te waarborgen die wij willen aanbieden. Ook kunt u onze algemene voorwaarden en privacy verklaring hier vinden. Hieronder kunt u een samenvatting van de verschillende pagina's lezen.

KREAC Kwaliteitsregister

Het Kwaliteitsregister van KREAC is een register van coaches en therapeuten die de erkende beroepsopleiding Equine Assisted Coach® met succes hebben afgerond.

Over de opleiding, de etische code en het beroepsprofiel van de Equine Assisted Coach kunt u meer lezen op de KREAC pagina.


NOBCO Kwaliteitskeurmerk

Hoogveld Coaching is aangesloten bij de NOBCO voor het kwaliteitskeurmerk welke de professionaliteit waarborgt van de aangesloten coaches.

Op deze pagina staan ook de internationale etische code en de coaching monitor waar door ons gebruik van wordt gemaakt en wat daar de voordelen voor u van zijn.


Copyright & Disclaimer

Op deze pagina kunt u de copyright regels en disclaimer lezen welke Hoogveld Coaching hanteert voor deze website.


Privacyverklaring

Op deze pagina kunt u de privacyverklaring lezen welke Hoogveld Coaching hanteert voor deze website. Onder andere staat daarin hoe we de persoonsgegevens verwerken, welke cookies wij gebruiken of hoe u uw gegevens kan inzien en laten aanpassen of verwijderen.